El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Compromís presenta a Jordi Pla per a l'alcaldia de Cocentaina

Primers moviments per a les pròximes eleccions municipals, a 9 mesos vista
 

Jordi Pla assegura que el col·lectiu 03820 Compromís per Cocentaina "és l'alternativa viable i de trellat perquè Cocentaina tinga un canvi polític després de 39 anys de govern del Partit Socialista"

Estem a poc menys de 9 mesos per a les eleccions locals i autonòmiques, i ja comencem a sentir els moviments dels diferents partits polítics. I els primers a anunciar el seu candidat són els del Col·lectiu 03820, Compromís per Cocentaina, qui confirmen que el seu regidor Jordi Pla serà el cap de llista per a l'Ajuntament de Cocentaina.

Jordi Pla diu que "assumisc amb molta il·lusió i responsabilitat l'encàrrec. És per a mi un somni tenir la possibilitat de gestionar el futur del meu poble. Confie en les possibilitats del futur de Cocentaina i espere guanyar-me la confiança dels contestans i contestanes".

L'anterior cap de llista en les passades eleccions va ser Xavi Anduix, i des de Compromís asseguren que el relleu s'ha fet "d'una forma tranquil·la, natural i ordenada". La decisió s'ha pres per unanimitat en la passada assemblea general del 14 de setembre, i la presentació oficial del candidat serà el pròxim dissabte 29 de setembre, a les 19 hores, en un acte al centre cultural El Teular de Cocentaina.

Jordi Pla es presenta a aquestes eleccions convençut que el Col·lectiu 03820 – Compromís "és l'alternativa viable i de trellat perquè Cocentaina tinga un canvi polític després de 39 anys de govern del Partit Socialista". Ara ha de treballar en la llista que li acompanyarà, tot i que assegura que serà "transversal de poble per a reflectir de la millor forma al conjunt de la societat contestana".