El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís presenta a Jordi Pla per a l'alcaldia de Cocentaina

Primers moviments per a les pròximes eleccions municipals, a 9 mesos vista
 

Jordi Pla assegura que el col·lectiu 03820 Compromís per Cocentaina "és l'alternativa viable i de trellat perquè Cocentaina tinga un canvi polític després de 39 anys de govern del Partit Socialista"

Estem a poc menys de 9 mesos per a les eleccions locals i autonòmiques, i ja comencem a sentir els moviments dels diferents partits polítics. I els primers a anunciar el seu candidat són els del Col·lectiu 03820, Compromís per Cocentaina, qui confirmen que el seu regidor Jordi Pla serà el cap de llista per a l'Ajuntament de Cocentaina.

Jordi Pla diu que "assumisc amb molta il·lusió i responsabilitat l'encàrrec. És per a mi un somni tenir la possibilitat de gestionar el futur del meu poble. Confie en les possibilitats del futur de Cocentaina i espere guanyar-me la confiança dels contestans i contestanes".

L'anterior cap de llista en les passades eleccions va ser Xavi Anduix, i des de Compromís asseguren que el relleu s'ha fet "d'una forma tranquil·la, natural i ordenada". La decisió s'ha pres per unanimitat en la passada assemblea general del 14 de setembre, i la presentació oficial del candidat serà el pròxim dissabte 29 de setembre, a les 19 hores, en un acte al centre cultural El Teular de Cocentaina.

Jordi Pla es presenta a aquestes eleccions convençut que el Col·lectiu 03820 – Compromís "és l'alternativa viable i de trellat perquè Cocentaina tinga un canvi polític després de 39 anys de govern del Partit Socialista". Ara ha de treballar en la llista que li acompanyarà, tot i que assegura que serà "transversal de poble per a reflectir de la millor forma al conjunt de la societat contestana".