El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís presenta els pressupostos que la Generalitat Valenciana destinarà a Alcoi

El pressupost de la Generalitat inclou: 386.000€ per al Teatre Calderón, 118.000€ per al Centre d'Art d'Alcoi, 500.000€ destinats a l'habitatge i quasi 2.000.000€ per atenció bàsica de les persones més vulnerables.

La diputada Aitana Mas i el senador Carles Mulet ha visitat Alcoi per exposar els pressupostos aprovats a la Generalitat Valenciana que afecten directament a la ciutat. A més el senador ha destacat l’interés de Compromís per dur al senat temes que toquen de prop a les nostres comarques.

Aquest matí al saló de plens d’Alcoi la diputada Aitana Mas i el senador Carles Mulet han atés a ARAMULTIMÈDIA per donar a conéixer el que està fent-se per les comarques alacantines tant des de la Generalitat com des del senat.

Aitana Mas ha explicat que en l’elaboració dels pressupostos per al 2021 s’ha posat especial interés a atendre les necessitats socials i impulsar la reactivació econòmica. També ha volgut concretar les partides pressupostàries que més afecten Alcoi, hi haurà diners destinats a diferents centres culturals, 500.000€ per a plans d’habitatge i vora a 2.000.000€ dedicats a assegurar l’atenció bàsica de les persones més vulnerables.

Per la seua banda Carles Mulet ha destacat que des del senat s'està treballant per a millorar la xarxa ferroviària i que la connexió entre Alcoi i Xàtiva no sols recupere la normalitat prèvia de la pandèmia, sinó que tinga molta més afluència que abans. Ha posat de manifest que Compromís vol que el senat deixe de ser una càmera de segona i que tracte les preocupacions més importants per als ciutadans.