El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís presenta un projecte de Centre Esportiu per a Santa Rosa

Aquest centre comptaria amb piscina municipal, pistes esportives i instal·lacions per a realitzar esports minoritaris, així com pistes de gimnàstica rítmica i esportiva, per a aconseguir la certificació per a poder realitzar competicions en elles.

Màrius Ivorra, alcaldable per Compromís ha presentat una proposta per al barri de Santa Rosa, un centre esportiu, ja que, segons el candidat d’aquest partit: “és l’únic barri que no té Centre Social i les instal·lacions esportives actualment són totalment insuficients”.

Aquest centre ocuparia terrenys públics al costat de la Colònia d’Aviació, i disposaria de piscina municipal, instal·lacions per a poder practicar esports minoritaris, dos pistes per a fer gimnàstica rítmica i una per a gimnàstica esportiva, amb la intenció d’aconseguir la certificació per a poder realitzar competicions en aquest centre. A més, també tindrà pista per a pàdel i bàsquet, i sales multi usos perquè la gent major també puga fer activitats esportives.

Ivorra destaca que: “a més dintre del projecte, una part important és la rehabilitació i reurbanització d’una de les piscines del complex de la Colònia, donant així solució a una de les reivindicacions històriques del barri”, i afegeix que posa de manifest la seua vocació de fer política per als barris.