El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís proposa que es puga aparcar en el carril bus de l'Alameda per les nits mentre duren les obres a Entença

Traslladaran la proposta al govern en el pròxim plenari municipal, perquè es puga aparcar en el carril bus de 22 a 8 hores

Està previst que d'un moment a un altre s'inicien les obres a Entença, un projecte que suposarà diversos canvis de trànsit mentre duren els treballs. Des de Compromís asseguren que volen avançar-se als diversos problemes que sorgiran, i per això proposen que es puga aparcar de manera provisional en el carril bus de l'Alameda per les nits.

Alcoi està pendent de què s'inicien les obres a Entença, un projecte important, anunciat per aquest mes de març tot i que encara no es té data oficial d'inici. Aquestes obres suposaran diversos canvis de trànsit mentre duren els treballs, i des de Compromís Alcoi proposen que es puga aparcar de manera provisional en el carril bus de l'Alameda durant la nit, per tal de previndre problemes d'estacionament a la zona, "sobretot per als veïns".

Compromís explica que aquest permís provisional per aparcar en el carril bus seria en la franja nocturna, des de les 22 hores fins a les 8 del matí. El regidor Màrius Ivorra diu que "donar solucions provisionals mentre està realitzant-se les obres és important, ja que la necessitat d'espais d'estacionament és gran a la zona i ara es veurà agreujada". El tema el traslladaran al govern municipal en forma de prec en el pròxim plenari municipal.