El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís reclama mesures socials i econòmiques per abordar la crisi de la Covid-19

Elisa Guillem, regidora de Compromís Alcoi.

Compromís Alcoi ha demanat la convocatòria del Consell de Benestar Social i del Consell Econòmic i Social (CES) per abordar noves mesures contra la Covid-19 a la ciutat.

Segons Elisa Guillem, regidora de Compromís, "els consells es van crear com a òrgans consultius, així doncs davant aquesta necessitat que ens ha imposat la Covid-19, no hi ha millor lloc on acudir que al Consell de Benestar per a coordinar les futures mesures municipals". A més, volen convidar a les associacions que no estan representades actualment, com Càritas, la Coordinadora de Pensionistes i altres associacions socials implicades a aquesta crisi.

Amb el Consell Econòmic i Social demanen el mateix: "El CES ha de ser el fòrum on discutir l'aplicació de mesures, i la correcció de les mateixes en cas de necessitat. No convocar-ho evita que les mesures preses siguen tan efectives com el sector necessita, i tenint en compte la gran limitació de fons econòmics que estem patint per l'infrafinançament valencià, no estem per a malbaratar els pocs recursos dels quals disposem".

La regidora Elisa conclou: "ha de ser prioritari convocar el CES per a fer front comú a aquest vessant econòmic sobrevingut per la Covid-19 i donar un suport eficaç als sectors econòmics i comercials de la ciutat".