El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís reclama que s'imposen sancions pels incompliments en la contracta de la brossa

Asseguren que ja ha arribat la tercera auditoria que confirma els incompliments. I diuen que si el govern no imposa les sancions, es plantejaran portar el tema als tribunals. 

Segons informen des de Compromís Alcoi, ja s'ha presentat la tercera auditoria que estava pendent del servei de recollida de la brossa, i el regidor Màrius Ivorra assegura que "continua mostrant incompliments del contracte per part de l'empresa concessionària". 

Màrius Ivorra diu que en aquesta tercera auditoria s'exigeix a l'empresa que presente, en el ja acabat mes de gener, un "Pla d'actuacions que done solució als incompliments detectats", així com "la cartografia de totes les rutes de recollida i neteja viària". Compromís Alcoi ha presentat una instància per a "comprovar si estant solucionat aquests incompliments", i confien que de no estar presentat aquest informe, "el govern de Toni Francés estiguen aplicant les sancions que contempla el prec de condicions de cara a incompliments del contracte". En cas contrari, no descarten la possibilitat de presentar ells mateixos una denúncia als jutjats, extrem que consultaran amb els serveis jurídics de Compromís. "No podem ser transigents i passius front a un malbaratament dels diners de tots els alcoians", conclou Màrius Ivorra.