El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís troba a faltar la recollida de residus al centre i als polígons en el contracte de la brossa d'Alcoi

Els nacionalistes presentaran a les pròximes comissions informatives una llista de preguntes per controlar els nous serveis de la contracta.

El grup Municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alcoi troba a faltar "certes implantacions" que segons el nou contracte de recollida de residus ja "haurien d'estar en funcionament.

Així ho demana el seu portaveu, Màrius Ivorra, que ja ha anunciat que presentarà a les pròximes comissions informatives una llista de preguntes per controlar els nous serveis de la contracta.

Un dels serveis a què fa referència Ivorra és la recollida individualitzada en els polígons industrials. "Aquest servei havia d'estar en funcionament des del quart mes de la nova contracta, estem en el cinqué i encara no en sabem res" declara el portaveu.

L'altra de les millores de les quals asseguren no saber res és el futur sistema de recollida de la brossa al centre de la ciutat, del qual no es coneix ni "quin tipus de contenidors hi ha previst emprar, ni on estaran ubicats", reconeix Ivorra.

Compromís també ha anunciat a través d'un comunicat de premsa que altra de les preguntes que realitzarà en Comissió Informativa fa referència a l'acord pres al Ple del passat mes de juliol on s'acordà posar en marxa un sistema al Mig Any vinent amb la finalitat de reduir els residus plàstics d'un sol ús a esdeveniments populars.