El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís vol reforçar la cultura amb la creació d'una galeria d’art virtual

El grup municipal de Compromís ha proposat la creació d'un certamen on participen totes les disciplines artístiques físiques i digitals. També demanen que aquests treballs s'allotgen en un web a modus de 'galeria d’art virtual'.

Respecte al certamen, proposen que els guanyadors de cada una de les disciplines puguen rebre un premi en metàl·lic, i que l'Ajuntament d'Alcoi es quede amb les obres. Les obres adquirides serien mostrades en una 'galeria d'art virtual', amb informació en tres idiomes, intuïtiva, amb un disseny modern i ben posicionada a les xarxes socials.

La regidora Elisa Guillem afirma el següent al voltant de la proposta: "Aquesta web rebrà la resta d'obres per tal de posar-les a la venda. A més aquest web s'ha de quedar per a un futur, i ha de ser capaç de vendre les obres dels nostres artistes ara i al futur, des d'artistes comercials amb preus molt populars, fins a grans obres destinades a grans col·leccions".

La regidora afegeix que Alcoi "necessita que el seu talent puga viure a la nostra terra, i ara més que mai les xarxes fan possible una visibilitat global des de qualsevol punt del planeta; s'han d'aprofitar les eines que tenim no només per a visibilitzar sinó també per a vendre".