El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ha arribat el dia: hui se celebra la Gala de l'Esport d'Alcoi 2022

Premis de l'Esport d'Alcoi 2022
  • La gala se celerba aquest 16 de desembre a les 19:45h a la Sala Àgora.

La gala se celebra aquest 16 de desembre a les 19:45?h a la Sala Àgora i compta com a convidat especial amb l'atleta de marxa olímpic, Diego García Carrera. L'esdeveniment estarà presentat per la comunicadora Ajo Valls.

Aquesta vesprada a les 19.45 h tindrà lloc la Gala de l’esport, on es guardonarà a Laura Casabuena amb el Premi a Millor Esportista de Promoció i a Gaizka Porras amb el Premi ‘Juan Agudo Garat’-Millor esportista 2022. A banda dels millors esportistes, els premis de l’esport sempre fa unes mencions especials a esportistes o entitats esportives que, enguany han sigut atorgades a: Club Aikido Alcoi, Club Noubrot Bàsquet Alcoi, Club Bàsquet Joventut d’Alcoi, José Lerma ‘Carraspo’, Nuria Trenzano, Lorenzo Pastor i a la Modalitat gimnàstica artística.

ARAMULTIMEDIA ha volgut conéixer més sobre aquests esportistes i entitats i ha fet una entrevista a cadascun d’ells. T’apropem a l’esport!

Laura Casabuena, Premi a Millor Esportista de Promoció:

Gaika Porras Ferreiro, Premi ‘Juan Agudo Garat’-Millor esportista 2022: 

Bruno Balaguer, president del Club Aikido Alcoi, sobre la menció del 25 anniversari de l'entitat.

 

Juan Luis Bélmez, del CB Joventut, sobre la menció per la consecució de l’ascens de l’equip junior a la màxima competició autonòmica de bàsquet masculí.

 

Tavi Fuentes de "El Pastoret" de Gimnàstica Artística sobre la menció a la Modalitat gimnàstica artística per l’excel·lent trajectòria, progressió i gran resultats de la disciplina a la ciutat.

Simoni Fernández, del Club Gimnàstic l'Esport sobre la menció a la Modalitat gimnàstica artística per l’excel·lent trajectòria, progressió i gran resultats de la disciplina a la ciutat.

Lorenzo Pastor, entrenador del P.A.S Alcoi, sobre la menció en reconeixement a la seua tasca havent fet possible que l’equip alcance la màxima categoria de l’Hoquei Patins Estatal.

Lirios Rovira, del Nou Bàsquet sobre la menció amb motiu de la consecució de l’ascens a la Primera Divisió Nacional Básquet Masculí.

"Carraspo" sobre la menció en reconeixement al seu treball al món del ciclisme.

Nuria Trenzano, sobre la menció en reconeixement a la seua tasca en càrrecs de responsabilitat en la planificació i programació d’activitats esportives a la ciutat.

Alberto Belda, regidor d'Esport de l'Ajuntament d'Alcoi, sobre els Premis de l'Esport d'Alcoi 2022.