El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comunicat de Compromís Alcoi sobre els serveis municipals

Màrius Ivorra, portaveu Compromís Alcoi

Comunicat Compromís Alcoi. Versió íntegra.

Smart city o màrqueting socialista?

 

El regidor Ivorra demanarà al ple de juliol la creació d'una APP que integre serveis municipals per realitzar tràmits i rebre informació. «La sol·licitud de cita prèvia via telefònica per als tràmits presencials, no està donant la qualitat que es mereixen els alcoians, requereix de diverses telefonades per aconseguir comunicació. Si realment som una Smart City cal donar exemple i avançar en beneficis per a la ciutadania» indica Ivorra

En diferents ocasions se'ns ha acceptat la creació d'aplicacions per a donar serveis als ciutadans i sorprenentment la 'Smart City' no avança, a hores d'ara sols és fum, màrqueting electoral i benefici per uns quants amics.

A la passada legislatura ja demanàrem i ens acceptaren la implantació de nous serveis APP com el control de places d'estacionament en temps real per a persones amb mobilitat reduïda. Encara estem esperant que aquesta proposta aprovada al plenari es pose en marxa.

Però també mirant al futur més proper, la conversió del centre en zona de vianants, pot crear problemes que amb l'APP podem solucionar de forma àgil i ràpida. Veïns i comerciants podrien donar accés a certs vehicles o serveis contemplats en la circulació del futur centre, simplement introduint la matrícula a l'aplicació i al moment estaria validada.

Per al regidor Màrius Ivorra «No entenem el concepte d'Smart city del govern socialista, actualment es dediquen a arreplegar dades, però serveis que faciliten el dia a dia als ciutadans queden oblidats o menys preats per als socialistes. Per a Compromís realitzar tràmits; rebre alertes, talls de carrers, de llum, aigua, poder trobar places lliures d'estacionament per a persones de mobilitat reduïda, sol·licitar parades a demanda d'autobusos de forma personalitzada és avançar com a ciutat intel·ligent no el màrqueting electoral que fan els socialistes».