El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Comunicat de Compromís Alcoi sobre la reactivació econòmica de la ciutat i Rodes

Imatge facilitada per Compromís Alcoi

El regidor i portaveu de la formació Ivorra declara «els socialistes presenten un projecte de Rodes poc realista i lluny de les necessitats de la ciutat»
 

Comunicat de Compromís Alcoi. Versió íntegra.

Alcoi necessita reactivació econòmica i els socialistes llancen l'oportunitat amb Rodes!


Abans de la COVID19 a la nostra ciutat hi havia al voltant de 5000 alcoianes i alcoians a l'atur, la pandèmia n'ha deixat 4000 persones afectades per ERTO's. Això suposa que el 50% de la població activa té alguna mena de problema a l'àmbit laboral, i a més a més de 800 famílies rebent ajuda de Càritas i de la Creu Roja per poder menjar.

«Aquestes xifres venen a confirmar el que Compromís ve insistint des de fa 13 anys; necessitem nous pols d'atracció econòmica capaços de crear llocs de treball de qualitat a la comarca» recorda Ivorra.

Des de Compromís han qualificat de trista la decisió de reduir els usos tecnològics i econòmics a l'illa de rodes, augmentant la part de jardí i cultural. El portaveu recorda «la passada legislatura acordàrem al Ple, la utilització del 70% de Rodes per a activitats econòmiques tecnològiques, com a pols d'atracció d'empreses innovadores i punteres».

«A hores d'ara la necessitat principal de la ciutat és la reactivació econòmica i laboralEl PSOE en 10 anys no han estat capaç de presentar cap iniciativa en aquest sentit i en aquest projecte, Alcoi perdrà novament una oportunitat més d'esdevindre una ciutat capdavantera i generadora d'economia. Mentrestant els socialistes ens venen un Alcoi SmartCity que no funciona i un Àgora paralitzada i a l'espera d'unes obres de readaptació que no arriben» assevera el portaveu.

A Compromís estem preocupats per la poca intenció socialista de tirar del carro de la modernització i la reactivació de l'economia de la ciutat, i estudiant aquest projecte ens adonem que els compromisos adquirits són 'fum de canyot' per a Toni Francés, i perjudicaran a totes i tots els alcoians..