El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Penya Planes blanc-i-blau,

Penya Planes blanc-i-blau

Comunicat de la Penya Planes blanc-i-blau pels preus de l'Atzeneta - Alcoyano

Des de la nostra penya, Planes blanc-i-blau, volem exposar que no estem gens d’acord amb els preus establerts per al partit d’este diumenge contra l’Atzeneta UE. Pensem que per a un partit de tercera divisió, 15 euros sobrepassen qualsevol preu adequat per a aquesta categoria. No és just que per a veure partits a la Premier o a la 1a divisió les entrades siguen més barates que per veure un duel de 3a divisió.

La nostra penya està formada majoritàriament per estudiants i això dificulta encara més l’accés al partit. Pensem que no serem els únics perjudicats perquè molts aficionats del Deportivo també estaran en situacions similars a la nostra.


Per tant, volem fer pública la nostra queixa pels preus desorbitats per a veure el partit del diumenge i demanem que hi haja una entesa entre els dos equips per a acordar preus. Això facilitarà que hi haja més desplaçaments des d’Alcoi aquest diumenge i que al partit de la segona volta els aficionats de l’Atzeneta UE també puguen disfrutar del derbi al Collao amb uns preus dignes per a la 3a divisió.


El futbol sense afició no té sentit. Futbol per a tots i totes.


Mai caminaràs sol. Endavant Deportivo!


Planes blanc-i-blau.