El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Pia Unió de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina,

Pia Unió de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina

Comunicat de la Pia Unió de la Mare de Déu del Miracle sobre els actes de la 'Mareta'

Davant la situació de crisi sanitària que estem patint a tot el país, la Pia Unió Mare de Déu del Miracle ha decidit posposar els actes previs a les festes de la Mare de Déu programats per als propers caps de setmana.

Així, tant la Presentació del Cartell i Revista de les Festes de 2020 previst per al dissabte 21 de març, com el Pregó a càrrec del periodista i director de cine Juan Manuel Cotelo, que s'havia de fer dissabte 28 de març, queden posposats fins a nou avís.

Pel que fa a la celebració de les festes patronals, de moment no s'ha pres cap decisió a espera de com es desenvolupe la situació. El funcionament dels nostres actes ens permet poder decidir durant els dies previs, atenent sempre les instruccions que ens arriben des dels diferents estaments oficials i pensant en el bé comú dels nostres veïns i veïnes.


Mentrestant, sols ens queda demanar a la Mare de Déu del Miracle que ens ajude a viure aquesta situació amb esperança, encomanant-li a ella totes les nostres intencions i de manera especial a tots els malalts, professionals sanitaris, de serveis i tots aquells que estan ajudant davant a aquesta difícil situació sanitària. Gràcies per la vostra comprensió.

Des de la Pia Unió destaquen que el funcionament dels actes queda subjecte a les instruccions que arriben des dels diferents estaments oficials i pensant sempre en el bé comú de tots els veïns i veïnes.