El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Ajuntament de Banyeres, a data de 28 d'agost

Ajuntament de Banyeres

Comunicat de l'Ajuntament de Banyeres sobre la Covid-19

Les dades actualitzades (hui divendres) al web de la Conselleria de Sanitat indiquen que hi ha un total de 42 persones positives a data 27 d'agost, durant els últims 14 dies.

Com que el nombre de contagis segueix en augment, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola demana a la població que eviten les reunions socials, ja que són origen de la gran majoria de contagis. De qualsevol manera, s'han d'extremar les mesures més que mai. Ser responsables és la millor norma a seguir.

Des del Centre de Salut ens demanen que fem una crida a tota la població i que la persona que vulga resoldre qualsevol dubte pel que fa a la Covid-19 telefonen al 900 300 555. Encara que no responguen al moment, cal continuar intentant-ho; els respondran. És important alliberar les línies telefòniques del Centre de Salut, ja que les persones que necessiten atenció mèdica estan tenint problemes per contactar, per estar les línies saturades.

Per tot això, cal continuar complint la normativa i extremant les precaucions:
- Ús de mascareta
- Llavat de mans
- Distanciament entre les persones
- Compliment dels aforaments a tots els espais

Per a les persones que es troben confinades:
• Recordem que en cas de necessitar qualsevol ajuda (per fer gestions com la compra o comandes necessàries) i no tindre cap persona que li ho puga facilitar, l'Ajuntament ha posat a la seua disposició el telèfon de Serveis Socials 685 400 858, de dilluns a divendres, en horari de 9:00 a 14:00 h.

• Preguem, per favor, que complisquen el confinament tots els dies que els han marcat els organismes sanitaris. En cas contrari s'estarà incorrent en un delicte contra la salut pública, d'on poden derivar-se sancions de fins a 30.000 euros (segons Decret Llei 11/2020), ja que està posant-se en perill la vida de la resta de la població. És pel bé comú.
Moltes gràcies. Aquest virus el parem entre totes i tots.