El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentració de l'hostaleria a la plaça d'Espanya

Amb protesta o sense protesta, tot el sector reclama ajudes urgents.

Un grup d'hostalers finalment sí que s'ha convocat a la plaça d'Espanya per la situació del sector. Alguns d'ells no sabien que la concentració s'havia desconvocat, altres igualment volien fer-se sentir per la dolenta situació del sector.

Un grup de vora 30 persones s'ha congregat a la plaça d'Espanya aquest migdia del 22 de febrer per protestar per la situació del sector de l'hostaleria: pubs, bars, discoteques i restaurants. Ha sigut una convocatòria un poc confusa, perquè part dels assistents no sabien que la concentració s'havia desconvocat, i alguns han abandonat al poc el lloc. Tot i això, sí que ha quedat un grup que per megàfon han criticat l'actuació dels polítics i han reclamat un rescat urgent del sector.

Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, un grup d'hostalers de manera independent ha demanat a Subdelegació del Govern autorització per a realitzar una nova concentració amb tots els permisos al llarg de la pròxima setmana. Tot i això el gros del sector espera per conéixer els detalls concrets de la desescalada que, es preveu, s'inicie en el mes de març.