El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

11 anys esperant el nou Bracal de Muro

El 5 d'octubre, el subdirector d’infraestructures de la Coselleria d'Obres i l’arquitecte  explicaran al detall el projecte del nou cole que es licitarà pròximament

Desenes de xiquets i xiquetes i pares i mares d'alumnes del col.legi El Bracal de Muro, s'han manifestat aquest divendres per reclamar unes instal,lacions dignes. Justament 10 anys després que es tancara l'antic Bracal. Des de l'Ajuntament han anunciat que el 5 d'octubre tindran notícies fresques del nou projecte.

Han penjat llaços negres a les reixes del cole, i faran el mateix a les balconades del poble. Al perfil del whatsApp, posaran una foto del Bracal. Són mesures de pressió per reclamar el que consideren una mentida continua. Són 10 anys, 3 generacions, un de cada tres murers... rebent classe baix d'una xapa (en al.lusió als barracons). Aixi de clara ha estat la representant de l'AMPA del Bracal, que espera pacient notícies des del govern valencià.

5 d'octubre

Unes notícies que han arribat en boca de l'alcaldessa, Jacquelin Cerdà, qui ha assegurat a Aramultimèdia que el pròxim 5 d'octubre, rebran la visita de Jesús García, subdirector d’infraestructures de la Coselleria d'Obres, i també de l’arquitecte. Mantindran una jornada de treball on explicaran al detall el projecte del nou cole, pendent de licitar en breu. Recordem que el Bracal de Muro no s'ha acollit al Pla Edificant de la Conselleria d'Educació perquè el projecte ja estava molt avançat i l'ha tirat endavant directament el Departament de Marzà.

10 anys d'espera

El CEIP El Bracal de Muro d'Alcoi compleix aquest dissabte 22 de setembre10 anys donant classe als barracons, i ja serà l'onzé curs sense un nou edifici. Un assumpte d'Estat a Muro que indigna als seus habitants i que esperen solucionar l'abans possible.