El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentració negacionista amb unes 25 persones a Alcoi

Concentració a Alcoi / AM

Alguna persona sense mascareta, algunes abraçades, pancartes molt 'curioses'... tot això s'ha pogut veure a la concentració negacionista a la 'Bandeja' d'Alcoi. Unes 25 persones han acudit a banda de la Policia Nacional que ha controlat la situació.

Els manifestants  han exhibit pancartes amb missatges del tipus "no al nou ordre mundial" o "dret a la rebel·lió". Experts en la matèria, indiquen que "les antenes 5G" són com "microones que et fregixen el cervell com quan calfes un pollastre" (es real). En les pancartes també asseguren que "ja no hi ha grip ni pneumònies, tot és la merda del Covid". Segons pareix, la Covid-19 no genera pneumònia.

 


El cartell que animava a la convocatòria tampoc s'ha quedat enrere. S'ha compartit a les xarxes socials i afirmaven que aquesta concentració s'ha celebrat "pels drets del poble". Al cartell anunciador també es podia llegir que "açò no és sols una pandèmia, és la destrucció de l'economia total i imposar-nos una tirania i control a tota la població".


Convocaran una altra concentració en els pròxims dies. Tot, en un moment en el qual, la xifra ha augmentat a 289 morts a les nostres comarques per la Covid-19 des que va començar la pandèmia. Són xifres oficials de la Conselleria de Sanitat.