El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentració veïnal pel projecte per fer el centre zona de vianants

La concentració tindrà lloc aquest 1 d'octubre a partir de les 20 hores a la plaça d'Espanya. Es compliran totes les mesures de seguretat com mascareta i distanciament.

Han convocat per aquest mateix 1 d'octubre a les 20 hores. Proposen modificacions, com per exemple que s'habiliten pàrquings als solars abans de tancar al trànsit. També reclamen més participació en el procés.

El Grup de Veïns i Comerciants per un Centre Digne han convocat una concentració aquest 1 d'octubre a la plaça d'Espanya a les 20 hores. Protesten pel projecte municipal per convertir el centre en zona de vianants, no pel canvi en si, si no en la manera com ho planteja el govern municipal.
En el vídeo, Juani Lillo en nom del grup veïnal, explica les qüestions que els preocupen del pla, com l'accés de veïns i comerciants o la mobilitat en transport públic. Proposen la rehabilitació de solars al centre per a fer pàrquings propers abans de tancar al trànsit la zona, i consideren que incloure en el pla Sant Nicolau i Sant Llorenç, és contraproduent. Però la principal reivindicació és poder participar perquè asseguren sentir-se "fantasmes" en tot aquest procés.