El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentracions a ajuntaments de les nostres comarques i al jutjat d'Alcoi per la sentència a 'la manada'

Aquest dijous 26 d'abril a les 19 h a ajuntaments i el divendres a les 12 h davant del jutjat d'Alcoi

El cas de l'autodenominat grup 'La manada' també arriba a les nostres comarques. Per xarxes socials i via whatsapp circula un missatge sobre una espontània concentració a les portes dels ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina i Muro aquest dijous 26 d'abril a les 19 h. A Ibi a les 20:30 h. També s'ha convocat altra aquest divendres 27 d'abril a les 12 h davant el nou jutjat d'Alcoi, ubicat a la Plaça de la Mare de Déu

El cas de l'autodenominat grup 'La manada' també arriba a les nostres comarques. Per xarxes socials i via whatsapp circula un missatge sobre una espontània concentració a les portes dels ajuntaments d'Alcoi, Cocentaina i Muro aquest dijous 26 d'abril a les 19 h. A Ibi a les 20:30 h. També s'ha convocat altra aquest divendres 27 d'abril a les 12 h davant el nou jutjat d'Alcoi, ubicat a la Plaça de la Mare de Déu.

El motiu d'aquestes concentracions és la condemna a 'La manada' per part de l'Audiència de Navarra a 9 anys de presó. Moltes persones i entitats consideren la sentència insuficient, ja que han estat absolts del delicte d'agressió sexual.