El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentracions a Alcoi i Muro per visibilitzar la situació “agonitzant” de l’atenció sanitària

Una de les concentracions anteriors

Aquest divendres 23 de juliol a les 12 h a l'Hospital Verge dels Lliris, al Centre de Salut ‘La Fàbrica’ i al Centre de Salut de Muro.

Aquest divendres 23 de juliol a les 12 h, part del personal sanitari de l’Àrea de Salut d’Alcoi organitza distintes concentracions a les nostres comarques per fer ressò de la situació de l’atenció sanitària. Les concentracions tindran lloc al Verge dels Lliris, al Centre de Salut ‘La Fàbrica’ i al Centre de Salut de Muro.

El personal sanitari té com a objectiu fer un “gest de visualització per la situació agonitzant de l’atenció sanitària del Departament”. La concentració està dirigida a la ciutadania en general, als treballadors de la sanitat i també a les formacions polítiques. La imatge que es veurà serà la d’un llaç negre per escenificar que “l’Hospital es mor”.


No és la primera vegada que el personal sanitari es concentra a la nostra àrea de Salut. De fet, durant l’estiu, “es desenvoluparan progressivament” algunes concentracions pels carrers de les nostres comarques.


Altra de les reivindicacions de la gerència de l’Hospital és la falta d’anestesistes. Els sindicats metges també s’han posicionat a favor del personal.