El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentracions als Centres de Salut

El pitjor d'aquesta segona ona de la pandèmia es viu als centres de salut, on necessiten més personal i millors condicions laborals.  

Reclamen una atenció primària "digna i de qualitat". Per tots és sabut els problemes que pateixen als centres de salut per la falta de personal, agreujada ara amb la situació, amb falta de rastrejadors o gent que atenga totes les consultes telefòniques. 

El personal sanitari dels centres de salut de les nostres comarques s'han concentrat per a reivindicar millores. Enmig de la segona onada de coronavirus, sembla que la situació a l'hospital comarcal està controlada, amb personal i material; però no és així als centres de salut. Les queixes de pacients que no aconsegueixen contactar telefònicament són nombroses, així com els inconvenients, en alguns casos, de la consulta telefònica. Però és que en els consultoris no poden en tot, amb poc personal, tant per atendre el dia a dia, com rastrejadors que segueixen la pista del coronavirus.

Per tot açò, el personal sanitari s'ha concentrat aquest migdia a les portes del centre de salut de la Plaça, amb una pancarta on reclamen una atenció primària digna i de qualitat.