El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concentracions contra les 'pensions misèria' a Alcoi i Ontinyent el dijous 22 de febrer

Se celebra a les 12 h davant dels respectius ajuntaments

La Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions també organitza a Alcoi i Ontinyent una concentració contra les "pensions de misèria" i la pujada de 0,25% que ha anunciat el govern central i que consideren insuficient. Guanyar Alcoi ja hi ha presentat una moció a favor de les pensions dignes

La Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions també organitza a Alcoi i Ontinyent una concentració contra les "pensions de misèria" i la pujada de 0,25% que ha anunciat el govern central i que consideren insuficient. A L'Alcoià i La Vall d'Albaida se celebra a les 12 h davant de cada ajuntament, encara que són uns 80 municipis de tot el territori espanyol els que se sumen.

A banda d'aquesta coordinadora que reclama pensions dignes, col·lectius i partits polítics també donen suport a aquesta concentració. Cal recordar que Guanyar Alcoi ha presentat una moció en l'anterior plenari sobre les pensions dignes. A aquesta li han donat suport PSOE, Compromís i, òbviament Guanyar. En contra han votat PP i Ciutadans s'ha abstingut.

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi, indica que "els jubilats tenen des de Compromís tot el suport a les seues reivindicacions, i donat que al passat ple de gener la corporació va aprovar una moció donant suport a la reforma del sistema públic de pensions per evitar per llei aquestes situacions injustes, hem presentat un escrit demanant al govern de Toni Francés que done suport als nostres pensionistes col·locant el llaç marró, símbol del rebuig a la precarietat d’aquest col·lectiu al balcó de l’ajuntament".