El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concert benèfic del guitarrista Hiroshi Fuji a benefici dels malalts d’Alzheimer

Les entrades per al concert es podran adquirir a un preu de 10 € en la web de ticketalcoi. L'entrada inclou a més el CD 'Fa 25 anys!', d'Hiroshi Fuji.

El músic japonés Hiroshi Fuji ofereix el 23 de desembre un concert benèfic de guitarra a benefici de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca. Tindrà lloc a les 19 h en el Teatre Calderon.

Aquest concert portarà com a lema 'Fa 25 anys!' en referència al temps que Hiroshi porta exercint la seua vida com a músic a la ciutat d'Alcoi. El recital serà presentat pel músic de la Corporació Musical Primitiva Òscar Martínez, i les entrades es podran adquirir a un preu de 10 € en la web de ticketalcoi. L'entrada inclou un CD gravat i realitzar per Radio Alcoy, amb la música que serà interpretada al concert.

Al recital també participen el guitarrista Ignacio Palmer, la soprano Natalia Karkleyte, el poeta Manel Rodríguez-Castelló, i el cor 'Recordamos al cantar', integrat per usuaris del centre de Dia de l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer.