El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concert de Nadal organitzat per la banda jove de la Societat Musical Nova d’Alcoi

Els assistents a l’audició també podran escoltar una selecció de nadales populars.

La proposta musical tindrà lloc aquest 28 de desembre a les 19:45h a l'església de Sant Maure i Sant Francesc i arrancarà amb la interpretació de la marxa de la Cavalcada dels Reis Mags. L'entrada al concert és lliure complint amb les mesures de seguretat per la Covid.

Aquest dimarts 28 de desembre, la banda jove de la Societat Musical Nova d’Alcoi ofereix un concert de Nadal amb un repertori entre el que destaca la interpretació de marxes de la Cavalcada dels Reis. L’entrada al concert serà lliure i es seguiran les mesures de seguretat per la COVID-19 com l’ús obligatori de la mascareta.

El concert tindrà lloc a l’església de Sant Maure i Sant Francesc a les 19:45h. S’arrncarà amb la marxa “Cavalcada dels Reis Mags a Alcoi” de José María Valls Satorres. Tot seguit, els músics tocaran “Christmas, that special time” amb arranjaments de Jack Bullock, “A home alone Christmas” de J. Williams amb arranjaments de P. Lavender, la marxa per a cavalcada “Oro, incienso y mirra” composta per Juan Carlos Sempere Bomboí i “Happy Christmas” (War is over) de John Lennon & Yoko Ono amb arranjaments de J. J. Jiménez Luján.

Els assistents a l’audició també podran escoltar una selecció de nadales populars com “Campana sobre campana” i “Noche de paz” de F. X. Gruber, ambdues amb arranjaments de José Albero Francés, “El tamborilero” amb arranjaments de Jesús Fuertes García i “Pastorets i pastoretes” amb arranjaments de Moisés Olcina Berenguer.