El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concert de Tankats i poemes de Joan Valls. Així celebra Compromís Alcoi el 9 d'Octubre

Activitats de Compromís Alcoi per al 9 d'Octubre
El concert serà el divendres 6 d'octubre al Bad Vodoo a les 20:30 h. Els poemes es llegiran al Passeig Ovidi Montllor el dia 9 a les 10:30 h

Compromís Alcoi, com no podia ser d'altra manera, ha organitzat activitats al voltant de la festivitat dels valencians. La primera és el divendres 6 d'Octubre al Bad Vodoo a les 20:30 h amb un concert de Tankats. L'altra activitat serà el mateix dia 9 d'Octubre al Passeig Ovidi Montllor (Viaducte), on s'esmorzarà, es llegirà un manifest i uns poemes de Joan Valls.

Tankats són un grup de joves nascuts entre 1995 i 1997. L'any 2012 a Alcoi, concretament a l'institut IES Pare Vitòria durant un tancament com a forma de protesta contra les retallades, alguns alumnes vam portar instruments i vam tocar junts de forma totalment improvisada. A partir d'això alguns professors els van motivar per fer una cosa semblant de manera més preparada per als futurs tancaments i per al final del curs. Així van començar amb una sèrie de concerts que els van portar per diversos punts de la nostra geografia i a actuar a diversos pubs d’Alcoi i participar en festivals com el Ialah Rock, Travafest, Moniàtic o les Trobades d’escoles valencianes, entre altres.

El 25 de març de 2016 estrenaren el seu primer disc #001, el qual van enregistrar a La Nave de Max amb col·laboracions com les de Carlos (cantant de Desustancià) o Alex Klei. Joan Valls també estarà present en els actes de Compromís, ja que es llegiran poemes el 9 d'Octubre al Passeig Ovidi Montllor.