El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concert Reconeixement 'Passet a Passet' al XVII Festival de Colles organitzat per La Colla del Mal Passet

Cartell XVII Festival de Colles / Colla el Mal Passet de Cocentaina

El públic assistent podrà gaudir de peces com Al Tall x sempre de Saül Gómez Soler, el Tanina de Cocentaina, la Malaguenya de Barxeta o Dependents de José Rafael Pascual Vilaplana.

La Colla del Mal Passet celebra un any més el seu Festival de Colles. En aquesta ocasió des del Mal Passet volen rendir homenatge a totes les persones i agrupacions que han rebut el Reconeixement 'Passet a Passet' als últims dotze anys.

El dissabte 15 de maig a les 18:30 h tindrà lloc al Centre Cultural de Cocentaina el XVII Festival de Colles organitzat per la colla de dolçaines i tabals Mal Passet. Dirigits per Francisco Valor Llorens, la colla interpretarà un total de 12 cançons, cadascuna dedicada a un dels 12 últims guardonats amb el Reconeixement Passet a Passet.

Aquest reconeixement és entregat per la colla cada any a una persona o entitat per fer valdre el seu treball i dedicació en mantenir viva i en continua evolució la música de les dolçaines i els tabals.

Les entrades són gratuïtes i es poden aconseguir a entrades Cocentaina.

Els últims en rebre aquest reconeixement han sigut:
2009 - Xavier Richart i Peris
2010 - Francesc Miquel Vicedo i Pérez com a primer president/fundador de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters.
2011 - José Rafael Pascual Vilaplana
2012 - Seminari de Música IES Pare Arques dinamitzat per Josep Alcover i Pons
2013 - Hipòlit Agulló Ferrándiz
2014 - Obrint Pas
2015 - Al Tall
2016 - Saül Gómez Soler
2017 - Antoni de la Asunción
2018 - Francisco Valor Lloréns
2019 - Xarxa Teatre
2020 - Vicent Borràs “Faenes”