El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concerts, exposicions i solidaritat en el I Festival de Guitarra José Luis González d'Alcoi

Presentació del I Festival de Guitarra / AM
Del dissabte 6 de maig al divendres 26 de maig

La primera de les activitats és un concert en la Capella de l'Antic Asil amb els alumnes del Màster de Guitarra d'Alacant Hugo Moltó i el brasiler Miguel Besnos el dissabte 6 de març a les 19 h a la Capella de l'Antic Assil. Totes les activitats són solidàries a benefici del projecte "Caminem junts" del Col.legi Sant Roc d'Alcoi. Per ajudar en aquest projecte es pot fer un donatiu de 5 euros en cada una de les activitats

L'Associació Amics de la Guitarra d'Alcoi José Luis González només té un any de vida però ja s'ha atrevit a llançar el seu primer festival. Aquest té un caire benèfic, ja que és a benefici del projecte educatiu "Caminem junts" del Col.legi Sant Roc. La primera de les activitats és un concert en la Capella de l'Antic Asil amb els alumnes del Màster de Guitarra d'Alacant Hugo Moltó i el brasiler Miguel Besnos el dissabte 6 de març a les 19 h a la Capella de l'Antic Assil. Per ajudar en el projecte del Col·legi Sant Roc es pot fer un donatiu en cadascuna de les activitats de 5 euros.

El divendres 19 de maig a les 20:30 h en l'Església de Sant Maure i Sant Francesc serà el concert homenatge a Gonzalo Barrachina a càrrec de l'Harmònica Alcoiana i el guitarrista Joan Aracil. Altre gran homenatge al poeta alcoià més important, Joan Valls, també serà una de les propostes del I Festival de Guitarra. El diumenge 21 de maig a les 19 h a la Capella de l'Antic Asil tindrà lloc un concert homenatge a Valls amb Marcial Muñoz, Jaume Botella, Ignacio Palmer i Hiroshi Fujii, amb membres de l'Associació Amics de Joan Valls.

L'últim concert és el dijous 25 de maig a les 20 h a la Capella de l'Antic Asil. Fernando Espí interpretarà obres de Trinidad Huerta, Isaac Albeniz i altres artistes. Fora dels concerts, l'última activitat és un taller i exposició relacionat en el món de la guitarra i el flamenc. Aquest serà el divendres 26 de maig a les 20 h al Círculo Industrial.

Caminem junts

Totes les activitats són solidàries a benefici del projecte "Caminem junts" del Col·legi Sant Roc d'Alcoi. Aquest projecte pretén aconseguir sensibilitzar a alumnes i famílies sobre el càncer en general. Per ajudar en aquest projecte es pot fer un donatiu de 5 euros en cada una de les activitats.

A banda de l'Associació  José Luis González, també organitzen aquest esdeveniment el Rotary Club Alcoi, la Diputació d'Alacant, la Seu Universitària de Cocentaina de la UA i l'Associació Alacant Guitarra Clàssica.