El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concha Ros guanya la V Biennal Art Nostre de la Mancomunitat

L'obra guanyadora de Concha Ros / Mancomunitat
Les mencions d'honor han sigut per a Luis Pinilla, Antonio Miranda i Pau Sellés

Concha Ros ha guanyat amb l'obra "Wing big", on ha volgut plasmar "els lligams aparentment invisibles que limiten els nostres moviments, que ens impedeixen dibuixar gran". L'exposició ja es pot veure a la Capella de l'Antic Asil d'El Camí, 40 a Alcoi

Un dels esdeveniments consolidats al nostre territori és la Biennal Art Nostre que arriba a la cinquena edició. L'exposició ja es pot veure a la Capella de l'Antic Asil d'El Camí, 40 a Alcoi. Concha Ros ha guanyat amb l'obra "Wing big", on ha volgut plasmar "els lligams aparentment invisibles que limiten els nostres moviments, que ens impedixen dibuixar gran". Les mencions d'honor han sigut per a Luis Pinilla, Antonio Miranda i Pau Sellés. ARAMULTIMÈDIA ja va informar sobre l'esdeveniment de la Mancomunitat i ací pots veure on i quan es podrà veure l'exposició a 2017 i 2018.

Rafa Calbo, membre d’ArtNostre, ha fet un discurs al voltant de la trajectòria del Certamen des dels seus inicis fins hui. Lucia Romero, Presidenta d’ArtNostre va prendre la paraula i va exposar les novetats que giraven al voltant de la Biennal d’aquest any, amb la presentació d’una única obra per participant i un premi, on el guanyador tindrà tres exposicions durant 2018 i 2019 a les localitats d’Alcoi, Muro i Villena.

Manolo Gomícia, president de la Manco, ha comentat la importància que havia adquirit la Biennal, ja que moltes localitats la reben amb molt d’entusiasme i és una forma de fer difusió cultural dins la nostra comarca.