El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Conchi, la presumpta vidua negra, habitual als jutjats i la planta de psiquiatria d'Alcoi

Muntatge amb dos notícies del crim (Información i El Mundo Alacant)

Segons els policíes que l'han atés, en declaracions al Diari Información, "Conchi menteix tant bé que supera la interpretació de Javier Bardem en la història del tetraplègic Ramòn Sampedro en la peli 'Mar Adentro'.

És la notícia que recorre els diaris i televisions de tot Espanya estos dies. Conchi, de 45 anys, ha estat detinguda per, presumptament, premeditar la mort del seu home, un jubilat de 69 anys amb què s'havia casat feia quinze dies. Conchi és d'Onil, vivia a Sax, però era habitual dels jutjats, la comissaria i l'Hospital d'Alcoi.

Ha estat tres dies als calabossos de la Policia Nacional d'Alacant, sense menjar res i repetint una vegada i una altra que no sap res de l'assassinat del seu ja exmarit: un home de 69 anys amb qui s'havia casat feia quinze dies.

Dimecres, a un aparcament a l'aire lliure de l'Albufereta d'Alacant, un agent de policia que estava de permís, sorprenia el cuidador de Conchi apunyalant -presumptament- amb un tornavís l'home de 69 anys. La policia detenia Conxi i el seu cuidador, amb el que -sembla- mantenia una relació amorosa.

Aquest cas ha commocionat Alacant i també les nostres comarques, perquè Conxi és d'Onil i era habitual als jutjats d'Alcoi. Habitualment es mou amb cadira de rodes, tot i que familiars i amics -en declaracions a mitjans d'Alacant- insinuen que podria estar fingint.

Un advocat que ha atés d'ofici a Conchi a Alcoi consultada per Aramultimèdia assegura que la dona podria fingir la seua lesió medul·lar a l'espera que li atorguen una indemnització de 200.000 euros per un accident de trànsit que va patir. Una de les seues parelles a Alcoi, va passar un parell de nits al calabós acusat de maltractaments per Conchi. L'home va quedar amb llibertat.

Conchi també ha passat vàries vegades per la planta de psiquiatria de l'Hospital d'Alcoi pel seu comportament i trastorns. Segons els policíes que l'han atés, en declaracions al Diari Información, "Conchi menteix tant bé que supera la interpretació de Javier Bardem en la història del tetraplègic Ramòn Sampedro en la peli 'Mar Adentro'.

Es dóna la circumstància que un dels seus exmarits va morir en ple carrer a Ibi degollat pel seu propi germà.