El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Conclou una popular Fira de Cocentaina amb més de 400.000 visitants

Aramultimèdia t'ofereix un vídeo amb els primers balanç d'aquesta Fira de cinc dies

En aquest últim dia hem volgut saber com ha anat tot i quin és el primer balanç que es fa d'aquesta llarga Fira. Hem parlat en l'alcaldessa Mireia Estepa,  qui fa un balanç  molt positiu, tot i que per a  l'any pròxim demana més finançament. Però també volem saber d'altres aspectes de la Fira,com les exposicions o el Certamen Coral, fins a la seguretat o neteja. Per això parlem també en els regidors Mariona Carbonell, Marcos Castelló, Marcela Richart i Susana Reig

A última hora de dissabte, ja eren més de 360.000 persones les que havien visitat la Fira de Cocentaina. Una exitosa fira, amb bones xifres de visites i també de vendes, i que ha estat acompanyada pel bon oratge. 

En aquest últim dia hem volgut saber com ha anat tot i quin és el primer balanç que es fa d'aquesta llarga Fira. Hem parlat en l'alcaldessa Mireia Estepa,  qui fa un balanç  molt positiu, tot i que per a  l'any pròxim demana més finançament. Però també volem saber d'altres aspectes de la Fira,com les exposicions o el Certamen Coral, fins a la seguretat o neteja. Per això parlem també en els regidors Mariona Carbonell, Marcos Castelló, Marcela Richart i Susana Reig.  

Per últim, fem una parada en algun  estand, com Aitex o l'UPV. Tot al vídeo.

I si tens més ganes de vídeos, ací pots pegar un passeig per les parades, ací gaudir del concert de Dani Miquel en l'espai Sambori i ací recordar la inauguració.