El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concòrdia en la prèvia del derbi entre Alcoyano i Ontinyent

Acte entre els dos equips a Ontinyent / CDA
Alcaldes, directius i entrenadors han estat en un acte a la ciutat valenciana

El partit del diumenge 13 de maig al Clariano serà un derbi carregat de moltíssima emoció. En un acte insititucional previ, celebrat a Ontinyent, s'han donat cita els alcaldes de les dos ciutats, el president Adrián Márquez, Fernando Ovidio, gerent del Deportivo, i els entrenadors Vicente Parras i Mario Barrera. Al Palau de la Vila tots han mostrat una vessant amable, fent un cridament a l'esportivitat entre les aficions i apostant per un bon espectacle al terreny de joc. 

Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació de València, té clar que el clàssic s'ha de viure amb "sana rivalitat i amb respecte. Anime a la gent d'Alcoi i Ontinyent a viure'l amb companyonia gaudint d'un bon partit". Per la seua banda, el seu homòleg, Toni Francés, indicà que "per a les nostres comarques és important tindre als equips en Segona B i competint sanament com aquesta temporada".

Els directius, com ara el gerent de l'Alcoyano, llançaren també un missatge responsable als seguidors. "Espere que siga un derbi amb passió i que existisca agermanor entre les aficions", expressà Fernando Ovidio. Adrián Márquez, president dels valencians, reconeixia que es juguen l'accés a un premi major: "Ens juguem molt i serà un partit molt competit".

Quant als entrenadors, Mario Barrera no renúncia a la victòria perquè els d'Alcoi volen acomiadar la temporada amb bon sabor de boca. "Ells es juguen el play-off i nosaltres el prestigi de l'entitat i el recolzament de l'afició", va dir el tècnic de l'AlcoyanoVicente Parras, en una situació diferent a la classificació, va manifestar que "estem vivint moments molt bonicos. Aquest acte és un cridament a la festa del futbol i cadascú defendrà els seus interessos"