El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concurs de decoració d’aparadors nadalencs a Alcoi

Fotografía de Toni Miranda

La inscripció s'ha de fer en la seu electrònica o en el correu comercio@alcoi.org fins el 25 de novembre.

Un any més es publiquen les bases del concurs de decoració d'aparadors nadalencs que té com objectiu potenciar el petit i mitjà comerç i dinamitzar la vida comercial de la ciutat. La quantitat màxima que es por atorgar en els premis és de 2.200€

L'Ajuntament d'Alcoi, la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç 'Alcoi Comercial' i l'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi 'ACECA' han organitzat un any més el concurs de decoració d'aparadors nadalencs. Es compta de nou amb la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi.

L’objectiu principal és la potenciació del petit i mitjà comerç i la dinamització de la vida comercial de la ciutat, que en aquest cas concret, es plasma en un premi per ajudar a incentivar les compres nadalenques en el municipi.

Premis

Hi haurà com en els últims anys dues categories, local comercial i local d'hostaleria o serveis. Amb un primer i segon premi en cada categoria de 500 i 300 euros. A més, en el cas que els primers premis hagen comptat amb la col·laboració d'alumnat de l'EASD, els estudiants rebran un premi en cada categoria de 300 euros, per aquest motiu la quantitat màxima que es pot atorgar en premis són 2.200 euros.

El jurat està format per representants de la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, Alcoi Comercial, ACECA, Departament d'Interiorisme de l'EASD i Departament de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi

Es valorarà la caracterització del Nadal Típic Alcoià i Originalitat, la creativitat, la decoració de façana i accessos a l'establiment, l’ambientació interior,  la il·luminació i l’utilització de productes propis.

Com participar

L’establiment interessat pot sol·licitar de forma gratuïta la col·laboració en el disseny del seu aparador al Departament d'Interiorisme, per a això haurà de comunicar-ho en la fitxa de sol·licitud de la participació d'aquests premis, quedant aquesta col·laboració supeditada a la capacitat dels grups de treball de l'EASD i per ordre de sol·licitud. L’establiment ha d’assumir els costos dels materials.

La inscripció s'ha de fer en la seu electrònica o en el correu comercio@alcoi.org fins el 25 de novembre.