El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Concurs de sainets d'Alcoi: Antonio Llopis Candela s'emporta l'accèssit i el primer premi queda desert

Fotogradia d'una representació recent d'un sainet d'ambient fester alcoià / ASJ

El jurat desestima atorgar un primer premi, fet que constata la falta d'escrits que s'adeqüen al que demana el concurs: Qualitat literària i possibilitat de portar-la a escena

Continua en crisi la creació literària de sainets d'ambient fester en Alcoi. Així ho denota la decisió del jurat de no concedir el primer premi a cap de les 9 obres presentades. Això sí, l'accèssit se l'ha emportat Antonio Llopis Candela amb l'obra 'Jaume el Conqueridor'.

Així ho ha dictaminat el jurat, reunit durant dues hores dijous a la nit al Casal de Sant Jordi. El primer premi queda desert i s'atorga un accèssit. I és que la producció de textos teatrals adaptats al Quadre Artístic de l'Associació de Sant Jordi no passa per bons moments. En aquesta XXXI edició es van presentar nou obres, una quantitat pareguda a la de l'any passat.

L'obra 'Jaume El Conqueridor', d'Antonio Llopis Candela, que s'ha fet amb el guardó, ha estat la triada per endur-se l'accèssit i els 600 euros de premi.

El jurat l'han format.Miguel Peidro Zaragoza, Jordi Raül Verdú Pons, Jèssica Sempere Salas, Carles Figuerola Sanjuan, Amparo Murcia Campillo, Marisa Albero Moltó, Enrique González Urrea i Ignacio Lara Jornet.