El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un concurs de vestimenta se suma a la Fira Modernista de la mà de l'Associació Contra el Càncer

El concurs comptara amb 5 categories diferents: Vestimenta d'ofici; conjunt familiar; classe burgesa, obrera i barret.

Aquesta tercera edició de la Fira Modernista té un objectiu molt clar, ser més gran amb comparació a la d'altres anys, i això solament es pot fer per dos maneres, la primera és millorar l'organització i treball que envolta la fira, factor que ja de per si era molt bo, i el segon seria afegir moltes més activitats amb més varietat.

Es presenta una nova activitat, però aquesta vegada recolzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), la qual sempre ha donat suport a la fira des dels seus inicis.

Pel que fa a l'activitat que presenten, aquesta serà un concurs de millor vestuari modernista, dividit en diferents categories i en grup, on es troben el millor vestuari d'ofici; millor conjunt familiar; vestuari de classe burgesa, obrera i barrets.

Els premis seran uns pompons, cada un de diferent color depenent de la categoria, per tal de poder-ho distingir.

Quant a la inscripció, primer cal fer-se una foto amb la vestimenta i després enviar-lo pel correu de l'associació, en el que s'haurà d'especificar i afegir la fotografia, el nom i la categoria en què es vol participar, i abans que es tanquen les sol·licituds, el 13 de setembre. Aquesta fase d'inscripció també suposa ja part del concurs, per la qual cosa solament seran elegits 10 dels millors participants en cada categoria, els quals passaran a la fase final el dia 21 de setembre, a les 18:000 en la glorieta, on un jurat decidira la millor vestimenta de cada categoria.