El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix a Alcoi la intel·ligència artificial que ens envolta

Estaran presents empreses com Siemens o Google.

Els dies 10 i 11 de setembre tindran lloc a Alcoi les primeres "Jornades d'Intel·ligència Artificial Alcoi", en l'organització de la qual participa Districte Digital de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb Ajuntament d'Alcoi, el Campus d'Alcoi de la UPV i SumamoOs. Pretenen ser un fòrum de trobada per a donar a conéixer l'aplicació pràctica de la tecnologia a la ciutadania. Estaran presents empreses com Siemens o Google.

Aquestes "I Jornades d'Intel·ligència Artificial Alcoi 2020" pretenen ser un fòrum de trobada per a donar a conéixer l'aplicació pràctica de la tecnologia a la ciutadania, per a particulars o empreses i el que es podrà assistir tant presencialment com a través de plataforma virtual. Per als assistents de forma presencial, s'aplicaran tots els protocols sanitaris derivats de la Covid-19 a l'IVAM CADA Alcoi.

L'esdeveniment s'estructura en dos dies, el dijous 10 de setembre de 16 a 19?h, dedicat a presentar a la ciutadania en general la realitat de la Intel·ligència Artificial en les accions quotidianes mentre que el divendres 11 de setembre de 10 a 12?h, s'enfoca a CEOs i responsables d'empreses que podran conéixer directament de firmes i agents innovadors, les possibilitats que la IA pot oferir-los.

Aquesta Jornada per a CEOs i empreses del dia 11, és l'oportunitat de conéixer les tendències de la tecnologia de la Intel·ligència artificial enfocades per als sectors industrials i de serveis i realitzar preguntes o consultes en la sessió de networking prevista.