El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix als premiats del concurs de l'Associació Betlemista Santa Rosa d'Alcoi

Els premiats, amb organitzadors i autoritats / Sant Rosa

També s'ha lliurat un premi a l'originalitat. Aquest ha recaigut sobre el 'Servei Residència Associació ASPROMÍN'

L'Associació Betlemista Santa Rosa d'Alcoi ha lliurat els seus tradicionals guardons a la VII Gla dels Premis del concurs als millors betlems. Cal destacar que els premis són 9 dividits en 3 categories. També s'ha lliurat un premi a l'originalitat. Aquest ha recaigut sobre el 'Servei Residència Associació ASPROMÍN'. L'acte ha estat amenitzat per la Coral Polifònica Alcoiana.

El jurat ha fet una "dura valoració" segons conten des de l'Associació, ja que "aquest any el nivell era molt alt". La primera de les categories que s'ha donat a conéixer és la de betlems 'familiars'. El primer premi ha sigut per a Ricardo Ponsa, el segon per a Remedios Pascual i el tercer per a Noemí Nácher.

La segona categoria està dedicada als betlems 'escolars'. El guanyador ha sigut el Col·legi Esclaves, seguit de Carmelites i Sant Roc. Pel que fa al col·legi guanyador, des de les Esclaves indiquen que "es suma la creativitat de les famílies i la seua dedicació, el muntatge dels mestres del claustre i, com no, l'admiració de tots els que ens visiten per admirar les nostres creacions".


L'última de les categories és la de 'Filaes i Associacions', on el guanyador ha sigut l'ubicat al Grup de danses 'Carrascal'. El segon millor betlem és el de 'La Casa de Luna' i el tercer el de la Filà Verds. Cal destacar que les dades dels guanyadors han sigut proporcionats per l'Associació Betlemista Santa Rosa.