El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix als premiats i les 3 mencions d'honor de la 16a Gala de l'Esport Contestà

Els premiats a la Gala de l'Esport de la temporada passada / R. Lledó
Es lliuraran el divendres 27 de gener a les 20:15 h al Centre Cultural El Teular

La 16a Gala de l'esport contestà atorgarà 6 premis i 3 mencions d'honor per la bona tasca a títol individual i col·lectiu. Aquesta gala se celebrarà el divendres 27 de gener a les 20:15 h al Centre Cultural El Teular. A la notícia et contem quins hi han sigut els guardonats

La 16a Gala de l'esport contestà atorgarà 6 premis i 3 mencions d'honor per la bona tasca a títol individual i col·lectiu. Aquesta gala se celebrarà el divendres 27 de gener a les 20:15 h al Centre Cultural El Teular.

El guardó més destacat serà per a Montse Brotons. Ha guanyat el premi a millor esportista per la seua gran trajectòria al món del bàsquet, on ha pogut aconseguir fitxar per la millor lliga de bàsquet femení del món, viatjant fins EEUU per poder progressar amb la seua vida esportiva. Montse pertany al Club Oral Roberts University en la lliga NCAA dels EUA. El premi a millor club és per al G.R.E Atletisme Socarrun, per l'èxit en l’organització de la Pujada al Castell de Cocentaina i el Trail de la Fira de Tots Sants.

El premi a millor escola esportiva serà per al Club Esportiu TKD ITF PO EUN Cocentaina. El millor col·laborador esportiu és Juan Santacreu  pel suport al Ye Faky FS. El millor esportista veterà és José Antonio Agulló per la seua trajectòria dins del ciclisme en l'àmbit autonòmic i nacional. D'altra banda, el millor esportista promesa és Oscar Giner, per la seua gran temporada de gimnàstica artística aconseguint un or al campionat d'Espanya.

Pel que fa a les mencions d'honor, s'ha decidit atorgar-ne tres. La primera d'elles és per a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Segons indica l'Ajuntament, "sempre present als esports més minoritaris i autòctons, sense oblidar l’essència i la tradició. La Fira i l’Esport van de la mà, i ja són en algunes de les modalitats esportives quasi 40 edicions presents en fira".

Altra menció d'honor és per a la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. Els motius principals d'aquesta menció és "al foment i la millora continua del bàsquet, comptant amb el poble de Cocentaina per a l'organització, desenvolupament i difusió d’aquest esport. Realitzant de la mà de la federació, finals de la lliga valenciana, sent seu del programa de tecnificació, organitzant diferents jornades de formació".

L'última menció d'honor, que s'atorgarà a la 16a Gala de l'Esport Contestà, serà per al Club Ciclista Contestano, per l’excel·lent organització del Campionat d’Espanya de Ciclisme 2016.