El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Després d'una intensa recerca, els bombers han localitzat morta la dona que estava en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Troben morta la dona que habitava a l'edifici caigut a Alcoi

Coneix Benifallim i el seu castell. Ruta guiada aquest 9 de març

La Coordinadora pel Valencià ens proposa una visita a Benifallim, dins de les activitats que s'organitzen per la Trobada d'Escoles Valencianes, que enguany tindrà lloc a Benilloba.

El professor d'història de la Universitat d'Alacant, Ignasi Grau, serà l'encarregat de guiar els assistents en la passejada pel castell de Benifallim i el seu entorn. L'eixida està prevista a les 10,30 del matí des de la plaça de l'Església.

Després també es podrà gaudir d'una partida de pilota entre l'equip del poble i una selecció comarcal. I per a finalitzar, hi haurà un dinar de germanor al bar.

L'activitat està organitzada per la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat, i s'emmarca dins les Trobades d'Escoles Valencianes, que enguany tindrà lloc al mes de juny a Benilloba.