El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix Educació infantil als Salesians Joan XXIII

Salesians de Joan XXIII, 'Una xicoteta gran família'. Si vols saber més, demana la teua visita individualitzada als telèfons 965 332 640 o 603 821 149.
 

Educació Infantil de Salesians Joan XXIII compta amb un equip jove que aplica metodologies actives i el joc en l'aprenentatge, a banda d'un pati i instal·lacions impressionants. Ara t'ofereixen la possibilitat de concertar una cita per visitar el centre. Et facilitem el contacte.

Si estàs buscant el col·legi que acompanyarà la teua família durant els pròxims anys, pega-li una ullada al vídeo que t'oferim d'Educació Infantil als Salesians de Joan XXIII. Hem visitat el centre, les aules i instal·lacions, així com l'impressionant pati acabat de renovar. I parlem en una de les mestres d'educació infantil, Mauri García, qui ens explica com funcionen, amb metodologies actives que reforcen el joc, i amb un equip de 4 mestres molt involucrades amb les seues classes.

Salesians Joan XXIII és també un centre familiar, on les famílies col·laboren en projectes, I on les activitats a l'aire lliure tenen protagonisme amb l'aula natura, l'hort escolar o l'ampli pati.

D'ací poc s'obrirà el termini de matriculació, i si estàs interessat, tan sols has de contactar per telèfon o WhatsApp per a demanar la teua cita i fer una visita individualitzada al centre: