El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·legis públics d'Alcoi: Coneix el CEIP El Romeral

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d´Educació

L'admissió telemàtica d´Infantil i Primària comença el pròxim 25 de maig i finalitza el 2 de juny, i la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol.

Altre dels col·legis públics que té Alcoi es el CEIP El Romeral, amb oferta d´educació infantil primària i amb una aula de dos anys.  El “cole” està ubicat al carrer Mestre Ribera Montés 10, entre la zona de Santa Rosa i Batoi i, com els altres escoles, compta amb dues línies: la de castellà i la de valencià. 

L´escola es troba ubicada dins d'un parc i està rodejada de muntanyes. En les seues instal·lacions hi ha una zona per als alumnes d'infantil i una altra per als de primaria. Per una banda, la zona d´infantil la formen una zona d'esplai amb columpios, les classes preparades per a una educació emocional e integral, uns espais comuns per a tot l'alumnat i una aula de psicomotricitat. 

Per una altra banda, per a la zona de primaria hi ha diferents instal·lacions exteriors e interiors. Al exterior del col·legi, hi ha  una pista amb canastes i porteries per a gaudir les hores d´esplai, i un hort escolar. Mentres que al interior, l´edifici  el conformen amplies aules dotades de recursos educatius i tecnològics,  una aula de música, una aula d'anglès, una sala d'informàtica, el gimnàs, la biblioteca -que compta amb l'ajuda d´actrius i actors per a animar l'hora de lectura-, un teatre i un aula de fisioterapia. 

Per a conciliar els horaris laborals i lectius, El Romeral ofereix servei d'escola matinera, escola d'estiu, menjador i diferents extraescolars per a tots els nivells educatius. Per a més informació del CEIP El Romeral, pot accedir al seu web

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d'Educació. Les persones sol·licitants que no tinguen possibilitat d’accés a mitjans electrònics, hauran d’acudir al centre en què sol·licita plaça com a primera opció, habilitat com a punt d’atenció als usuaris.