El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·legis públics d'Alcoi: Coneix el CEIP Miguel Hernández

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d´Educació 

L'admissió telemàtica d'Infantil i Primària comença el pròxim 25 de maig i finalitza el 2 de juny, i la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol.

El CEIP Miguel Hernández és un dels quatre col·legis públics d´Alcoi que oferta places per als tres cursos d'educació infantil i els sis d'Educació Primària. El “cole” està situat al carrer Santa Teresa de Jornet nº-2, a la zona Nord, i té un pla d'estudi plurilingüe. 

El Miguel Hernández es una escola activa, oberta, acollidora i propera ubicada en un entorn rodejat de natura i adaptada a totes les noves necessitats educatives. 

Pel que fa de les seues instal·lacions, el col·legi té un gimnàs, pistes esportives, sala d'usos múltiples, diferents patis, una aula de música, tallers de ceràmica, una aula d'anglès, una sala d'ordinadors, tallers polivalents, una biblioteca, menjador, un hort escolar  i una aula infantil de dos anys.

L'escola ofereix diferents serveis per a conciliar l'horari escolar amb el laboral: menjador, escola matinera, escola d´estiu, primavera i nadal.  A més, compta amb diferents serveis educatius, com es la xarxa de llibres o les diferents activitats extraescolars.

Al Miguel Hernández es fa molta insistència en l'aprenentatge cultural i de l'anglès, és per això que a l´escola es fan moltes moltes activitats culturals i, a més,  des de fa uns anys tenen auxiliar de conversa naitus que ofereixen un plus a l'aprenentatge de la llengua.

La tecnología és un altre àmbit molt important en l'educació del col·legi i, per això, totes les aules estan dotades amb projectors i accés a internet.  A més, tenen diversos projectes relacionats amb la música i la dansa o amb el medi ambient com “ coneix els nostres parcs naturals”. Per a més informació, pot visitar el seu web

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d'Educació. Les persones sol·licitants que no tinguen possibilitat d’accés a mitjans electrònics, hauran d’acudir al centre en què sol·licita plaça com a primera opció, habilitat com a punt d’atenció als usuaris.