El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Col·legis públics d'Alcoi: Coneix el CEIP Sant Vicent

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d´Educació

 

L'admissió telemàtica d'Infantil i Primària comença el pròxim 25 de maig i finalitza el 2 de juny, i la matriculació serà de l'1 al 16 de juliol.

Un dels quatre centres públics d´Alcoi és CEIP Sant Vicent, col·legi que oferta els tres cursos d'infantil i els sis corresponents a l'educació primària. L'escola està ubicada al carrer San Vicente 50, en la zona alta d'Alcoi i compta amb un aprenentatge plurilingüe en tots els seus nivells educatius. 

El col·legi té un excel·lent  espai exterior, instal·lacions de gimnàs, menjador infantil, hort escolar, i totes les seues aules estan adaptades a les noves tecnologies. En aquest vídeo es pot conèixer més sobre les instal·lacions que té Sant Vicent: 

Aquesta escola pública, és una escola inclusiva, on eduquen en valors fomentant la tolerància i el respecte. A més, fomenten el clima d´aprenentatge amb activitats comuns amb tot el centre per a crear un clima afectiu i saludable i fomentar la convivència. 

Sant Vicent és un “cole” associat a la UNESCO i el seu professorat està altament qualificat i en permanent formació.  

L'escola és plurilingüe i compta amb un auxiliar natiu per a millorar la parla anglesa. A més, treballa en altre projectes relacionats amb l'ús de les noves tecnologies i el medi ambient.  Per a més informació, pot accedir al seu Web

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d'Educació. Les persones sol·licitants que no tinguen possibilitat d’accés a mitjans electrònics, hauran d’acudir al centre en què sol·licita plaça com a primera opció, habilitat com a punt d’atenció als usuaris.