El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix el Col·legi Salesians Joan XXIII d'Alcoi, un centre que respon a les necessitats de l'empresariat i aporta els valors de Don Bosco

Acull alumnes d'infantil, primària, secundària i Formació Professional

L'aprenentatge basat en projectes és una part fonamental en l'educació del Col·legi Salesians Joan XXIII, ubicat al barri de la Zona Nord d'Alcoi. El centre compta amb un dels patis més grans, ja que per allí han de passar cada dia alumnes d'infantil, primària, secundària i Cicles Formatius. ARAMULTIMÈDIA ha estat al centre i ha parlat amb el seu director, Jorge Pastor, per tal de conèixer tot el que pot oferir en el curs 2018 / 2019

L'aprenentatge basat en projectes és una part fonamental en l'educació del Col·legi Salesians Joan XXIII, ubicat al barri de la Zona Nord d'Alcoi. El centre compta amb un dels patis més grans, ja que per allí han de passar cada dia alumnes d'infantil, primària, secundària i Cicles Formatius.

El centre compta amb els serveis de menjador, permanència matutina, biblioteca tutoritzada, patis assistits fins a les 20 hores, Centre juvenil Pinardi, Projecte de Suport Educatiu (PAE) Don Bosco, multitud d'extraescolars i escoles de Pasqua i Estiu. A més, és centre preparador i examinador de les certificacions oficials de Cambridge, a banda de col·laborar en l'Ajuntament en l'organització dels cursos oficials de les certificacions de la JQCV.

ARAMULTIMÈDIA ha estat al centre i ha parlat amb el seu director, Jorge Pastor, per tal de conèixer tot el que pot oferir en el curs 2018 / 2019. Podeu trobar més informació en la web o al telèfon 96 533 26 40.