El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix “El Nostre Somni”, el projecte de Laura Picher per donar visibilitat a la discapacitat visual

Portada "Otra forma de ver el mundo"
  • La primera creació es titula “Otra forma de ver el mundo” i explica la història de la ceguesa d'Álvaro Jordà, un adolescent de 17 anys apassionat per la música.

La contestana Laura Picher és la directora de “El Nostre Somni”, un projecte que du a terme curtmetratges que donen visibilitat a la discapacitat visual i mental entre altres.

“El Nostre Somni" és un projecte audiovisual que es va fundar fa justament un any, en gener del 2022. Va ser creat per la contestana Laura WeiLe Picher, qui dirigeix el curt amb l'ajuda de Pau Picher García (director de fotografia), i Pau Pérez (Sondista, Tècnic de mescla i mastering).

“El Nostre Somni” es tracta d'un llarg curtmetratge en valencià per a donar visibilitat a la discapacitat visual en els estudis i ja compta amb el seu primer documental. Aquesta primera creació es titula “Otra forma de ver el mundo” i explica la història de la ceguesa d'Álvaro Jordà, un adolescent de 17 anys apassionat per la música.

El projecte, que compta amb l'ajuda de l'ONCE i l'Ajuntament de Cocentaina, acaba de nàixer, però la intenció de la directora és produir més documentals per a donar visibilitat a més malalties.