El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix la fotografia esportiva d'Ignacio Talens al CCJ

Parlem en el fotògraf, que ens explica què podrem vore en la seua exposició al CCJ.
 

AMB VÍDEO. Impressionants fotografies d'esportistes alcoians en acció, que ens donen a conéixer al seu jove autor, Ignacio Talens. Es pot visitar fins al 3 de febrer el Centre Cervantes Jove.

Si passegeu per Cervantes, no podeu deixar d'entrar en el CCJ, en el Centre Cervantes Jove, per visitar l'exposició de fotografia esportiva d'Ignacio Talens. La mostra recull la selecció de sis panels, amb una composició de tres imatges cadascuna, i de diferents esports. Com explica Talens en el vídeo, són esports més minoritaris perquè la gent no sap quan té una competició a prop que puga visitar; però comptem a la ciutat amb esportistes d'elit, i així ho ha reflectit en la seua exposició.

L'exposició es pot visitar fins al 3 de febrer. Forma part de l'atapeïda agenda d'activitats que el CCJ ofereix als joves. Aquesta setmana, per exemple, hi haurà un taller d'emprenedoria el dijous 27 a les 18 hores. I divendres 28 a les 18 hores hi haurà una activitat gratuïta d'iniciació a l'escalada al centre Nanga Parbat. Recordeu que cal inscripció prèvia, però si voleu més informació, podeu cridar al 9655371 38 o escriure a clubjove@alcoi.org.