El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix les quatre empreses alcoianes guardonades als Premis Cámara Alcoi

Aquests premis es poden realitzar gràcies a la contribució tant de l’Ajuntament d’Alcoi, com FEDAC i Caixa Popular.

Carrozados la Moderna, Restaurant Lolo, Korott i Radio Alcoy con les empreses guanyadores d'aquesta segona edició. A més, la gala aprofitarà per a entregar l'insignia d'or de la Cambra de Comerç a l'empresari Enrique Rico.

El pròxim 26 de gener a les 19h el Círcul Industrial acull la celebració de la 2ª edició dels Premis Cámara Alcoi, una iniciativa que va nàixer al 2022 amb l’objectiu “de posar en valor el treball i sacrifici dels empresaris i empreses de les nostres comarques”, segons ha explicat Pablo De Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi.

De Gracia ha destacat que aquesta edició s’han presentat moltes més candidatures i que la qualitat ha posat difícil al jurat triar als guanyadors. Finalment els premiats han sigut:

  • Carrozados la Moderna (Premi Industria)
  • Restaurant Lolo. (Premi Comerç, Turisme i Serveis)
  • Korott. (Premi a la Internacionalització)
  • Radio Alcoy. (Premi a la Trajectòria Empresarial)

La novetat d’aquesta edició és la presència del president de Càmara España, José Luis Bonet, que assistirà a l’acte amb l’objectiu d’entregar la insígnia d’or a Enrique Rico en agraïment a tota la seva tasca i llavor al llarg d’aquests anys. El president de la Cambra a Alcoi també ha explicat que esperen la resposta de Ximo Puig, que va ser convidat també a participar en la gala.

Aquests premis es poden realitzar gràcies a la contribució tant de l’Ajuntament d’Alcoi, com FEDAC i Caixa Popular. Per la seva banda, Nacho Gómez, president de FEDAC, ha assegurat que “aquests premis permeten posar en valor tot el que les empreses estan fent per sostindré la situació actual, després de portar diverses crisis consecutives”, i ha afegit que també “serveix per a incrementar la visibilitat cap a fora de les empreses i demostrar que sí tenim un futur en aquestes comarques”.

L’alcalde de la ciutat, Toni Francés, s’ha sumat al recolzament en el reconeixement i agraïment a Enrique Rico i ha recordat la importància d’aquests guardons, que han fet possible donar valor a la tasca feta per quatre empreses referents a la ciutat. També ha aprofitat per a recordar que durant el 2022 s’han creat 30 noves empreses i que un dels objectius del consistori amb les ajudes per as la creació de noves empreses, és precisament, contribuir a la reducció de l’atur a les comarques.