El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instituts públics d'Alcoi: Coneix l'IES Pare Vitòria

IES Pare Vitòria

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d´Educació 

El període de preisncripció en l´ESO i Batxillerat serà del 3 al 14 de juny, i per als Cicles Formatius del 21 de maig a l´1 de juny

L´institut públic IES Pare Vitòria es troba a la avinguda de Elche nº15, en la zona alta d´Alcoi, i ofereix els quatre cursos de la ESO, els dos correspondents al Batxillerat, i cinc cicles formatius.

En el 4t curs d'educació secundària obligatòria (ESO), l'institut ajuda  a definir l’itinerari futur de l'alumne: modalitat de batxillerat. cicles formatius o món del treball mitjançant les següents opcions: Estudis acadèmics orientats al Batxillerat de Ciències, Estudis acadèmics orientats al Batxillerat d'Humanitats o Ciències Socials o Estudis aplicats. 

Per una altra banda, el Pare Vitòria té un programa de millora de l'aprenentatge i del rendiment (PMAR) per als alumnes amb dificultats acadèmic que que mostren interès en obtenir el graduat de secundaria.

El IES Pare Vitòria ofereix  tres itineraris de Batxiller: Humanitats, Ciències Socials i Ciències i dóna la possibilitat de fer un batxillerat nocturn compatible amb el treball o altres activitats de 18:00-22:30 h. 

Una altra opció que té l'institut és el dels cicles formatius. De grau mitjà es poden cursar els següents: Jardineria i Floristeria i Operacions de Laboratori,  i del Grau superior: Laboratori d'Anàlisi i Control de Qualitat i Educació i Control Ambiental. Tots amb un alt percentatge de contractació, amb la possibilitat de fer pràctiques d´empresa en l'estranger.

IES Pare Vitòria es un institut públic que fica tota l'atenció a la diversitat amb programes de reforç i desdoblaments, també prepara als seus alumnes per a les proves d'Accés Universitari i perteneix la xarxa UNESCO. A més, oferta intercanvis amb el programa Erasmus i amb altres països i participa en diferents projectes d'innovació educativa, convivència i mediació, patis inclusius,etc.

Finalment, cal recalcar l´obtenció del segell d’ESCOLA ETWINNING, el qual implica el reconeixement de l'institut com a centre capdavanter en ús de ferramentes digitals, enfocaments creatius i innovadors i foment de pràctiques d’aprenentatge cooperatiu entre l’alumnat i el professorat.

Per a més informació pot consultar el seu web

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d'Educació. Les persones sol·licitants que no tinguen possibilitat d’accés a mitjans electrònics, hauran d’acudir al centre en què sol·licita plaça com a primera opció, habilitat com a punt d’atenció als usuaris.