El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix l'oferta d'FP als Salesians de Joan XXIII

Tot està programat per aquesta setmana, entre el 20 i el 22 d'abril. El procés de matriculació està previst que comence el 21 de maig.


 

Sessions informatives concretes sobre els estudis que ofereix el centre, informació completa a la web i un canal de YouTube on es faran xarrades tècniques per als alumnes. Tot en la Setmana de l'FP dels Salesians Joan XXIII. 

Els Salesians de Joan XXIII celebren la setmana de l'FP per a donar a conéixer tots els estudis que ofereixen d'una manera adaptada a la situació pandèmica. Així, del 20 al 22 d'abril s'han preparat diverses sessions informatives sobre els estudis concrets que ofereixen, "una opció de futur tenint en compte les necessitats del mercat laboral actual i l'alt índex d'ocupabilitat de les nostres especialitats", expliquen des del centre.

Als Salesians de Joan XXIII es pot cursar diferents Graus Mitjà com electromecànica de vehicles, instal·lacions de telecomunicacions, gestió administrativa i activitats comercials. També hi ha Formació Professional Bàsica amb tres especialitats: manteniment de vehicles, informàtica i comunicacions, i serveis comercials en torn de vesprada. Per accedir a l'FP basta amb tindre 2n de l'ESO i 15 anys, per accedir a un Grau Mitjà es necessita el graduat en l'ESO o superar una prova d'accés. Els Salesians recorda que ofereixen un primer contacte dels alumnes amb el món laboral amb pràctiques en una de les vora 400 empreses de les comarques amb les quals tenen conveni, o fins i tot a Europa amb el programa Erasmus+. Expliquen també que molts alumnes continuen els estudis després, amb cicles de Grau Superior o en la Universitat.

Així que si estàs interessat en alguns d'aquests estudis, tan sols has de seguir la sessió informativa en línia que ofereix el centre aquesta setmana. Hi ha un dia, hora i enllaç concret per a cada sessió en MEET:


Si vols saber més del centre, en la seua web pots trobar informació sobre horaris, terminis o formes d'inscripció. I als canals que tenen en YouTube s'oferiran xarrades tècniques per als alumnes i tot el que estiga interessat.