El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Instituts públics d'Alcoi: Coneix l'IES Andreu Sempere

IES Andreu Sempere

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d´Educació

La presentació de sol·licituds d'Educació Secundària i Batxillerat serà del 3 al 14 de juny, i la matriculació del 26 al 29 de juliol

Un altre dels instituts públics que hi ha a Alcoi és el IES Andreu Sempere, localitzat al carrer Isabel la Católica nº46, en la zona de l'Eixample. L'institut ofereix els quatre cursos de la ESO, els dos correspondents al Batxillerat, i un cicle formatiu.

L´Andreu Sempere també compta amb el programa (PMAR) i, a més, té un programa d'Incorporació Progressiva (PIP) i amb un Programa d'ensenyança en Valencià tant per a la ESO com per a Batxillerat. 

L'institut ofereix tres modalitats diferents per al Batxillerat: Ciències i tecnològic, d´Humanitats i Ciències Socials i el d'Art, sent l'únic institut públic d´Alcoi que oferta aquesta última rama artística.

Per una altra banda, també està l'opció de cursar el cicle formatiu bàsic d'Arts Gràfiques amb una duració de dos cursos acadèmics. 

L´IES Andreu Sempere segueix un pla d'estudis innovador i actualitzat amb les novetats educatives. L´institut prepara las seus alumnes per a les proves d'Accés Universitari i és l'únic centre públic d´Alcoi on es pot elegir la rama artística en el Batxillerat. Per una altra banda, és una escola associada a la UNESCO i que porta en marxa diferents projectes relacionats amb la innovació educativa, les noves tecnologies i el medi ambient com Músicas del Holocausto, Planeta Oroneta, Microviña i el projecte ADA. 

Per a més informació pot consultar el web de l´institut públic.

El procés de sol·licitud de plaça es podrà presentar únicament de manera telemàtica al web de la Conselleria d'Educació Les persones sol·licitants que no tinguen possibilitat d’accés a mitjans electrònics, hauran d’acudir al centre en què sol·licita plaça com a primera opció, habilitat com a punt d’atenció als usuaris.