El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Coneix noves tecnologies i tendències per a expandir-te professionalment en el taller 'Tendències Tech de les quals pots viure' de Gala Gil

Taller
El taller serà el dia 22 de març en el CEEI Alcoi de 16.30 h a 19.30 h

El 22 de març en el CEEI Alcoi hi haurà un taller sobre noves tendències i tecnologies per a ajudar a empreses i professionals a transformar-se i a expandir-se, de la mà de Gala Gil. Serà de 16.30 h a 19.30 h.

No pots perdre la teua oportunitat d'anar al taller impartit per la consultora d'innovació, Gala Gil, 'Tendències Tech de les quals pots viure' en el CCEI Alcoi el pròxim 22 de març de 16.30 h a 19.30 h.

El taller se centrarà en els avanços tecnològics més destacats i com aquests afectaran el futur laboral. Actualment, l'automatització, les plataformes digitals i altres innovacions estan canviant molt aquest mercat, per això és necessari comprendre aquests canvis per a poder créixer professionalment.

Gala Gil,l'encarregada d'aquest taller té experiència multicultural i de noves tecnologies i està consolidada com a consultora d'innovació dedicada a ajudar a empreses a transformar-se, a expandir-se i adaptar-se a noves tendències i tecnologies.

Si vols créixer professionalment, aquests és el taller més indicat. La inscripció és totalment gratuïta.